Tandlæge i Valby

Leder du efter en ny tandlæge i Valby? Så er Hos Tandlægerne dit oplagte valg. Vi har mange års erfaring med både tandretning og tandbehandling og kan tilbyde en bred vifte af ydelser indenfor moderne tandbehandling.

Lad os hjælpe dig med den behandling, du har brug for. Vores klinik på Frederiksberg ligger i cykelafstand fra Valby, hvor det også er muligt at parkere i bil gratis i 2 timer.

Glade og trygge patienter

Det skal være rart at gå til tandlæge. Uanset om du lider af tandlægeskræk, eller om du er utryg ved din tandbehandling, er det afgørende for os, at du føler dig tryg, fra det øjeblik du træder ind af døren hos os.

Hos Tandlægerne behandler dig og dine tænder med med stor omsorg og omhyggelighed. Er du tvivl om dit tandlægeskifte, kan du derfor trygt vælge os som din nye tandlæge i Valby.

Du er også altid velkommen til at komme til forundersøgelse hos os. Vi lytter altid til dine behov, og sammen finder vi en løsning, der passer til både dig og din pengepung. Er du i tvivl om vores priser, kan du finde dem her.

Skift tandlæge hvis du flytter

Får du sværere ved at møde op til aftaler hos din nuværende tandlæge, når du skifter din adresse? Så anbefaler vi, at du skifter tandlæge.

Vi ved, at det kan være fristende at beholde sin gamle tandlæge, hvis man er tilfreds med den. For hvad nu hvis et skift betyder en mere utryg tandlægeoplevelse?

Vi forstår godt tanken. Men vores erfaringer viser, de fleste skipper deres tandlægetjek, hvis det er besværligt at møde op. Det synes vi er synd for dig og dine tænder!

Din tandlæge skal nemlig være nem at komme fra og til. Hvis du flytter til Valby, er det derfor klogt, at du skifter din gamle tandlæge ud med en ny tandlæge i Valby eller omegn. Vi står klar til at byde dig velkommen i vores rolige klinik.

Vi klarer det praktiske

Skal din tandlæge skiftes ud med en ny tandlæge i Valby? Så kan du trygt vælge Hos Tandlægerne.

Kontakt os via vores formular i højre side eller ring til os på +45 38 87 47 45. Vi klarer alt det praktiske med at overføre journaler, så du kan læne dig tilbage og se frem til dit næste tandlægebesøg med ro i maven. Vi glæder os til at byde dig velkommen!