Paradentose Frederiksberg

Paradentose (parodontitis) kommer af ubehandlet tandkødsbetændelse og er en betændelsestilstand i tændernes omgivende støttevæv.

Du kan have paradentose næsten uden at kunne mærke det, og den forværres, så længe den ikke bliver opdaget.

Sygdommens udvikling

Ubehandlet tandkødsbetændelse får tandkødet til at løsne sig fra tændernes overflade, så der dannes en tandkødslomme, og knoglen ved tandkødsranden mistes. Det giver bakterier og tandsten gode betingelser for at trænge endnu dybere ned under tandkødet og langs tandroden med det resultat, at betændelsen forværres.

I sidste ende kan en fremskreden paradentose medføre, at tænderne bliver løse og flytter sig i tandrækken – i værste fald mistes tænderne.

Tandimplantat

Behandlingen

Skal du behandles for paradentose, starter vi med at lave en grundig undersøgelse og opmåling af tandkødslommerne.

Behandlingen foretages over flere besøg og består af en udrensning af tandkødslommerne samt rensning og afglatning af tændernes rodoverflader (tandrodsrensninger). Herved får bakterierne sværere ved at sætte sig fast og forværre problemet.

Det er en tidskrævende behandling, og for at sikre dig en smertefri og behagelig oplevelse kan det være nødvendigt at give en lokalbedøvelse.

Er dine tandkødslommer meget dybe, gøres tandrodsrensningen færdig ved at udføre en tandkødsoperation i området.

Pris: fra 505 kr.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid til en behandling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 38 87 47 45. Du kan også booke en tid online.

Vi ser frem til at høre fra dig.