Tandfyldninger på Frederiksberg

Behovet for at lave en fyldning i en tand opstår som følge af slid på tænderne, huller (caries) i tænderne eller frakturer af dele af tanden.

Tænderne kan genopbygges til deres naturlige form og farve ved brug af et plastmateriale. Fordelen ved at anvende plast er, at den af udseende og styrker ligner din egen tand. En tandfyldning sikrer dig således et naturligt og flot resultat.

Behandlingen med plastfyldninger

Det kræver stor erfaring og præcision af tandlægen og klinikassistenten at lave en god plastfyldning – både i forbehandling af tanden og under opbygningen af selve fyldningen.

Hos tandlægerne følger vi detaljerede procedurer og bruger god tid for at opnå den bedste kvalitet, en høj slidstyrke og et smukt resultat.

Tandimplantat

Materialet i tandfyldninger

Da vi nænsomt kan lime plasten til tænderne, undgår vi at fjerne mere end højst nødvendigt af din naturlige tand. Det er således en skånsom og tandbevarende behandling, som kræver minimal brug af tandlægeboret.

En stor fordel ved brug af plast er desuden, at det kan repareres, hvis der på et senere tidspunkt knækker noget af fyldningen. Det er derfor ikke nødvendigt at fjerne hele fyldningen ved en reparation.

Plastmaterialer findes i mange forskellige farver, og derfor kan vi genskabe tandens oprindelige farve og form samt få fyldningen til at ligne dine andre tænder. Det sikrer et naturligt og ensartet udseende.

Typer af plastbehandlinger

Vi tilbyder flere typer af behandlinger, hvor plast kan styrke dine tænder og forbedre deres udseende: 

Pris: fra 950 kr.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid til en behandling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 38 87 47 45. Du kan også booke en tid online.

Vi ser frem til at høre fra dig.