Om os

Hos tandlægerne er en mindre tandlægeklinik med 100 års historie beliggende centralt på Frederiksberg. I klinikken bliver du mødt af vores erfarne personale, der sørger for at skabe de bedste rammer og den rette omsorg for dig.

Vi prioriterer en god dialog og et tæt samarbejde med dig for at sikre, at du bevarer dine tænder og dit flotte smil hele livet. Læs mere om vores behandlinger.

Hos tandlægerne arbejder vi ud fra tre centrale nøgleord, der tilsammen skaber den bedste oplevelse for dig, når du besøger vores klinik.

Helhed

Vores fokus er tidlig indgriben med mindre justeringer i tandsættet. Vi tilstræber altid en skånsom og tandbevarende behandling med henblik på at sikre en god tyggefunktion resten af livet.

Du får en helhedsplan med udgangspunkt i dine ønsker for tyggefunktion og æstetik samt vores vurdering af din tandstatus.

Vores ønske er at skabe en ærlig og klar kommunikation, og vi tager os derfor god tid til at tale om dine forventninger og behov. Du vil altid få grundig information igennem hele behandlingsforløbet, så du hele tiden ved, hvad vi gør og hvorfor.

Omsorg

Vores klinik har en hyggelig og varm atmosfære, hvor der er plads til alle. Du kan være sikker på, at det er det samme velkendte team af behandlere, der møder dig ved hver konsultation.

Hos tandlægerne rummer vi både stor faglighed og empati. Vi ser ikke bare tænderne, men hele mennesket. Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge og erfarne hænder fra det øjeblik, du træder ind ad døren. Og er du nervøs for at gå til tandlægen, tager vi ekstra godt hånd om dig og sørger for, at du får en god oplevelse.

Service

Hos tandlægerne er et stærkt team af erfarne og veluddannede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Grundet vores forskellige kompetencer samt mange års erfaring kan vi tilbyde dig en samlet behandling i trygge omgivelser.

Vi har stort fokus på personlig rådgivning og levering af den bedste service, så du altid går glad fra klinikken.

Mød vores personale

Vores team har tilsammen mange års erfaring. Gennem et optimalt samarbejde sikrer vi dig en god oplevelse, den bedste behandling og smukke tænder, der holder hele livet.

Anders Sagbakken

Tandlæge/Partner

Lala Bensouda

Tandplejer

Mads Vedsted

Tandplejer

Stine Vorm

Tandlæge/Klinikejer

Helle Boserup Jensen

Klinikassistent

Mia Clay Albertus

Tandlæge/Partner

Randi Kjeldmark

Klinikassistent

Mia Sebak

Klinikassistent

Zandra Halberg

Klinikassistentelev

Rebecca Vorm

Studentermedhjælper

Ønsker du at opleve tandbehandlingen hos os?

Læs hvordan du kan skifte tandlæge på Frederiksberg.