Tandbro på Frederiksberg

En tandbro kan forbedre både udseendet og funktionen af en mund med manglende tænder. Broen kan være en god løsning, hvis du mangler en tand, og forholdene ikke egner sig til behandling med et tandimplantat.

Hos tandlægerne på Frederiksberg kan vi give dig råd om de forskellige typer af broer og hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning for dit specifikke tilfælde.

Hvad er en tandbro?

En tandbro er en protese, der anvendes til at erstatte en eller flere manglende tænder. Den består af kunstige tænder, der er fastgjort til bropiller på hver side af det tomme område. Som navnet indikerer fungerer en tandbro som en bro, der udfylder det tomme mellemrum og genopretter både æstetik og funktion i munden. 

Tandbroer kan være fremstillet af forskellige materialer, herunder metal, keramik eller en kombination af begge. I dag arbejder man typisk med en kombination, hvor broen er bygget op omkring en kerne af metal og beklædt med keramisk materiale, som sikrer en naturlig æstetik og samtidig gør, at broen blender ind med de omgivende tænder.

Tandimplantat

Behandlingen

Hos tandlægerne starter vi med at lægge en god bedøvelse for at sikre, at du får en fuldstændig smertefri behandling. Herefter former vi de relevante tænder med et bor, så broen kan sidde solidt på et godt fundament. Inden behandlingens afslutning laver vi en scanning af tænderne, som vores tandtekniker benytter til at fremstille selve broen.

Teknikeren opmodellerer broen på sit laboratorie og sender den til os, når den er klar til cementering i munden.  Derfor vil behandlingen typisk foregå over et par besøg.

Hos os benytter vi tandbroer fremstillet i keramik, som har den klare fordel, at de er svære at skelne fra resten af tandsættet. Dine tænder vil altså få et flot og ensartet udseende. Ligesom med alle andre kunstige tænder er det vigtigt, at du holder dem rene på samme måde som dine naturlige tænder.

Få lavet en tandbro hos tandlægerne

Pris: fra 19.800 kr.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid til en behandling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 38 87 47 45. Du kan også booke en tid online. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvordan ved man, om man skal have tandbro eller implantat?

Valget mellem en tandbro eller et tandimplantat afhænger af flere faktorer, og det er vigtigt at få en grundig vurdering af en tandlæge for at træffe den rigtige beslutning. Her vil du kunne få en vurdering af din generelle mundtilstand, knoglestruktur og tandkødets sundhed. 

En tandbro er en protese, der bruges til at erstatte en eller flere manglende tænder. Den fastgøres til støttetænder eller såkaldte bropiller på hver side af det tomme område. Fordelene ved en tandbro er, at den kan genskabe æstetik og funktion i munden på en relativt hurtig måde. En tandbro kan være et godt valg, hvis der er tilstrækkeligt sunde og stabile tænder, der kan fungere som støttepunkter for broen.

Tandimplantater er en mere permanent løsning til erstatning af manglende tænder. Et implantat består af en kunstig rod, der indsættes i kæbeknoglen, og en protese, som fastgøres til implantatet. Fordelene ved implantater er, at de giver en mere naturlig følelse og et stabilt fundament for erstatningstanden. Implantater kan være det rette valg, hvis der ikke er tilstrækkelige sunde støttetænder eller hvis man ønsker en mere langsigtet løsning.

Kontakt os gerne, så vi sammen kan I finde den bedste løsning, der sikrer både æstetik og funktion, og som passer til dine ønsker og budget. Ring på tlf. 38 87 47 45 eller book en tid online.