Skift tandlæge på Frederiksberg

Der kan være mange grunde til at skifte tandlæge. I Danmark er der frit tandlægevalg, og derfor kan du nemt og hurtigt skifte tandlæge efter behov. Den nye tandklinik står for det praktiske – du skal blot bestille en tid.

Læs mere om skift af tandlæge lige her.

Kan jeg skifte tandlæge?

Der er frit tandlægevalg i Danmark, og du kan derfor frit skifte tandlæge efter behov. 

Din motivation for at skifte tandlæge har ingen betydning. Du skal dog være opmærksom på, at nogle tandlæger har lukket for patientoptag, hvis de allerede bruger deres fulde kapacitet. 

Du kan med fordel undersøge mulighederne forud for et skift af tandlæge og orientere dig om, hvorvidt den ønskede klinik har åbent for optag.

Hvordan skifter man tandlæge?

Første skridt på vejen til at skifte tandlæge er at bestille en tid hos din nye tandlæge.

Et skift af tandlæge er ikke nogen kompliceret proces, og du behøver ikke være nervøs for, om alle dine oplysninger og patienthistorik bliver mistet ved overførslen.

Med din tilladelse kan vi overføre din journal og røntgenbilleder fra nuværende tandlæge. 

Bestil tid hos os og lad os klare flytningen for dig!

Skift tandlæge til hos tandlægerne på Frederiksberg

Ønsker du at skifte tandlæge til hos tandlægerne på Frederiksberg? Vi har åbent for tilgang af patienter, og du er meget velkommen i vores klinik.

Hos tandlægerne får du kompetent og erfaren behandling af et personligt behandlerteam, der har fokus på at skabe trygge rammer for dig, når du kommer i vores tandklinik på Frederiksberg.