Tandretning

Med tandretning kan vi hjælpe dig med at få præcis det smil, du drømmer om.  

Metode

Hos tandlægerne bruger vi transparente skinner til kosmetisk tandretning. Aftagelige skinner er efter vores mening den mest diskrete og komfortable måde at rette tænder på. Det er nemt og næsten usynligt.

Vi er certificerede i brugen af både Invisalign og Clearcorrect til tandretning.

Invisalign og Clearcorrect er diskrete, aftagelige skinner, som udskiftes hver 7 eller 14 dag og får tænderne til at flytte sig lidt efter lidt.

Tandretning med aftagelige skinner har den fordel, at skinnerne kan tages ud ved spisning eller kortvarigt i forbindelse med et møde eller en anden særlig begivenhed.

I modsætning til de traditionelle metalbøjler er skinnerne fra Invisalign og Clearcorrect lavet af et gennemsigtigt plastmateriale, så de næsten ikke ses i munden.

Der er andre metoder til at rette små, kosmetiske skævheder i tænderne – bl.a. Inman Aligner og LiteWire.

Vores anbefaling af valg af metode vil ske med udgangspunkt i en forundersøgelse af tandsættet.

Behandling

Det er ikke alle afvigelser i tændernes placering, som kan rettes med skinner. Derfor foretager vi altid en grundig undersøgelse inden behandlingen.

Vi laver en scanning af tænderne, som tandlægen benytter til at udarbejde en behandlingsplan og fremstille en 3D-film, som visualiserer, hvordan tænderne vil rette sig i munden.

Når denne behandlingsplan er gennemgået og godkendt af patienten, fremstilles skinnerne. Antallet af skinner vil variere alt efter, hvor meget tænderne skal rettes – ofte omkring 12-18 skinner.

Under behandling

Behandlingen påbegyndes ved udlevering af skinnerne efter ca. 2 uger. Under denne konsultation vil vi instruere dig grundigt i brugen af dine skinner.

Skinnerne skal benyttes 22 timer i døgnet og tages kun ud, når du spiser. De er gennemsigtige, så du ikke lader dig genere af dem under behandlingen.

Behandlingsforløbet varer typisk fra 3 måneder til 9 måneder.

Efter behandling

Behandlingen afsluttes med en lille metaltråd (retentionstråd), der sættes bag på fortænderne og holder dem i deres nye position. Denne tråd skal blive siddende.

For at sikre det flotte resultat skal du sove med en natskinne (retentionsskinne), som er endnu en beskyttelse af tænderne i den nye position.

Hos tandlægerne anbefaler vi, at du fortsætter retention (fastholdelse) af tænderne for livslang vedligeholdelse af det smukke, nye smil.

Priser:

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid til en behandling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 38 87 47 45. Du kan også booke en tid online.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tandimplantat