Tandregulering på Frederiksberg

Med tandretning kan vi hos tandlægerne på Frederiksberg hjælpe dig med at få præcis det smil, du drømmer om. Skæve tænder og mellemrum imellem tænderne kan rettes med aftagelige skinner fra blandt andet Invisalign og ClearCorrect.

Tandretning med bøjle hos tandlæge

Hos tandlægerne bruger vi transparente skinner til kosmetisk tandretning. Aftagelige skinner er efter vores mening den mest diskrete og komfortable måde at rette tænder på. Det er nemt og næsten usynligt, og så er det for de fleste ikke forbundet med nævneværdig smerte.

Vi er certificerede i brugen af både Invisalign og ClearCorrect til tandretning. Invisalign og ClearCorrect er diskrete, aftagelige skinner, som udskiftes hver 7. eller 14. dag og får tænderne til at flytte sig lidt efter lidt.

Tandretning med aftagelige skinner har den fordel, at skinnerne kan tages ud ved spisning eller kortvarigt i forbindelse med et møde eller en anden særlig begivenhed. I modsætning til de traditionelle metalbøjler er skinnerne fra Invisalign og ClearCorrect lavet af et gennemsigtigt plastmateriale, så de næsten ikke ses i munden.

Der er andre metoder til at rette små, kosmetiske skævheder i tænderne – bl.a. Inman Aligner og LiteWire. LiteWire er en fast bøjle, der giver præcis tandretning på få måneder, og Inman Aligner er aftagelig bøjle, som er målrettet trangstillede og skæve fortænder. Vi er specialiseret i de forskellige metoder og har indgående erfaring med kosmetisk tandretning.

Vores anbefaling af metode vil ske med udgangspunkt i en forundersøgelse af tandsættet. Vi tilpasser altid vores behandling til den enkelte, og du vil derfor altid få en behandling målrettet netop dig og dine ønsker.

Før tandretning

Det er ikke alle afvigelser i tændernes placering, som kan rettes med skinner. Derfor foretager vores erfarne og kompetente bøjletandlæger altid en grundig forundersøgelse inden behandlingen. Som altid har vi fokus på, at du skal have en god oplevelse, når du kommer på vores klinik på Frederiksberg, og det er en prioritet for os, at du føler dig tryg og godt tilpas.

Vi laver en scanning af tænderne, som tandlægen benytter til at udarbejde en behandlingsplan og fremstille en 3D-film, som visualiserer, hvordan tænderne vil rette sig i munden. På denne måde kan du få et godt overblik over processen og resultatet og vurdere, om det lever op til dit ønske for tandretning.

Når denne behandlingsplan er gennemgået og godkendt af dig, fremstilles skinnerne. Antallet af skinner vil variere, alt efter hvor meget tænderne skal rettes – ofte omkring 12-18 skinner.

Under behandling

Tandretningen påbegyndes ved udlevering af skinnerne efter ca. 2 uger. Under denne konsultation vil vi instruere dig grundigt i brugen af dine skinner, så du får de bedste forudsætninger for et tilfredsstillende resultat.

Skinnerne skal benyttes 22 timer i døgnet og tages kun ud, når du spiser eller ved få andre vigtige begivenheder. De er gennemsigtige, så du ikke bliver unødigt generet af dem under behandlingen.

Behandlingsforløbet varer typisk fra 3 måneder til 9 måneder alt efter udgangspunkt og ønsket resultat.

Efter tandretning

Behandlingen afsluttes med en lille metaltråd (retentionstråd), der sættes bag på fortænderne og holder dem i deres nye position. Denne tråd skal blive siddende permanent. Placeringen bag på tænderne gør det til en diskret løsning, som du og andre ikke vil lægge mærke til.

For at sikre det flotte resultat skal du sove med en natskinne (retentionsskinne), som er endnu en beskyttelse af tænderne i den nye position.

Hos tandlægerne anbefaler vi, at du fortsætter retention (fastholdelse) af tænderne for livslang vedligeholdelse af det smukke nye smil.

Oplever du udfordringer efter behandlingen, smerter eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os for at få en opfølgende konsultation. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med resultatet, og vi følger derfor alle behandlinger helt til dørs.

Pris på tandretning på Frederiksberg

Din pris på tandretning afhænger af mange forskellige faktorer. Det handler blandt andet om, hvor mange skinner der skal til, om det er både over- og undermund osv. Vi giver dig altid et prisoverslag efter en forundersøgelse, hvor vi har vurderet omfanget af tandretningen.

Du kan her se vores vejledende priser på retning af tænder:

Priser:

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid til en behandling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 38 87 47 45. Du kan også booke en tid online.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tandimplantat