Invisalign Frederiksberg

Invisalign er et alternativ til traditionel tandretning og kan anvendes til at rette skæve tænder og derved forbedre tændernes udseende. I modsætning til de traditionelle metalbøjler benytter Invisalign gennemsigtige plastikskinner til at flytte tænderne gradvist til deres ønskede position. Få rettet dine tænder effektivt og skånsomt med Invisalign.

Få kosmetisk tandretning med en Invisalign-bøjle

Hos tandlægerne bruger vi de gennemsigtige Invisalign-skinner til kosmetisk tandretning. Det er efter vores mening den mest diskrete løsning til at rette for eksempel skæve fortænder.

Invisalign er gennemsigtige og aftagelige skinner, der hver især er en smule anderledes i form end den tidligere skinne. Skinnerne udskiftes hver 14. dag, hvilket gør, at tænderne giver sig lidt efter lidt og dermed ender i den ønskede position. En Invisalign-behandling tager i gennemsnit 9-12 måneder, men længden af behandlingen varierer afhængig af det ønskede resultat samt brugen af skinnerne.

Invisalign har den fordel, at skinnerne kan tages af i forbindelse med et vigtigt møde, bryllup eller en anden særlig begivenhed. Det gør det til en fleksibel løsning, uden at du skal gå på kompromis med resultatet. Det anbefales dog at benytte skinnerne i 22 timer i døgnet for at få det bedste resultat.

Invisalign er en sikker og effektiv tandretningsmetode, men det er vigtigt at have regelmæssige kontroller hos os for at sikre, at tænderne bevæger sig som planlagt. Vi sørger for at planlægge regelmæssige aftaler cirka en gang hver fjerde til sjette uge. Vi vil også give dig udførlige instruktioner om, hvordan du passer på bøjlerne og tænderne.

Fordele ved Invisalign-behandling

Der er mange fordele ved at vælge Invisalign som metode til at regulere dine tænder. Vi har samlet nogle af dem her:

  1. Usynlighed: Invisalign-bøjler er næsten usynlige, hvilket gør det nemmere at føle sig selvsikker og komfortabel, mens du bærer dem. Andre vil måske ikke engang bemærke, at du har dem på.
  2. Komfort: Invisalign-bøjler er fremstillet af et blødt materiale, der er mere komfortabelt end fx metalbøjler. Muligheden for at tage skinnerne af og på medfører desuden, at der ikke er nogen fødevarebegrænsninger som med traditionelle tråde og beslag.
  3. Let at rengøre: Invisalign-bøjler tages ud, når du spiser eller børster tænderne. Du bør børste tænder efter hvert måltid, inden du sætter skinnerne på igen for at opretholde en god mundhygiejne. Skinnerne er også nemme at rengøre. Du skal blot børste og skylle dem i lunkent vand.
  4. Effektiv: Invisalign er en effektiv metode til at rette kosmetiske skævheder i tænderne.
  5. Blid behandling: Invisalign-behandlingen retter dine tænder ved at anvende en let kraft og er derfor meget skånsom. Nogle oplever et let ubehag eller pres de første par dage efter skift til en ny skinne, men det er typisk hurtigt overstået – og et tegn på, at behandlingen virker og forvandler dit smil.
 

Kontakt os i dag for tandretning med Invisalign i København

Overvejer du tandretning med Invisalign, kan du kontakte os for at høre om dine muligheder. Vi vil vurdere din tandstilling og rådgive dig om den bedste løsning til dine individuelle behov. Vi er specialiserede i tandretning med Invisalign, og du er derfor i gode hænder, når du vælger os til at udføre behandlingen.

Vores tandklinik er placeret centralt på Frederiksberg i København med god mulighed for parkering og i nærheden af offentlig transport.

Har du tandlægeskræk eller måske lidt nervøs ved tanken om at skulle til tandlægen. Hos tandlægerne sørger vi for at skabe trygge rammer, så du får en god oplevelse, når du besøger vores tandklinik på Frederiksberg.

Ring til os på 38 87 47 45 for at høre mere om Invisalign-behandling. Du er også velkommen til at booke tid til en forundersøgelse for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det smil, du drømmer om

Se vores priser på Invisalign behandling her

Tandimplantat