Tandimplantat

Et tandimplantat er en god måde at få smilet tilbage på, da det bruges som erstatning for en eller flere mistede tænder.

Implantatet består af en kunstig tandrod, der sættes fast i knoglen. Oven på den kunstige tandrod sættes en krone i porcelæn, så resultatet i mundhulen ser ud som en naturlig tand.

Implantatets kunstige tandrod er fremstillet af titanium, og hos tandlægerne på Frederiksberg anvender vi udelukkende gennemtestede implantater fra det schweiziske firma Straumann Group. Det skal sikre dig den bedste kvalitet og det flotteste resultat.

Behandlingen

Inden behandlingen foretager tandlægen en grundig undersøgelse af tandsættet og gennemgår de forskellige løsningsforslag.

Du bliver vejledt i, hvordan indsættelsen af implantat foregår, og hvordan du skal forholde dig i dagene efter operationen.

Under selve operation, der varer ca. 60 min, bliver implantatskruen sat ind i kæben, og herefter instruerer vi grundigt i, hvordan du renholder området omkring det nye implantat.

Efter behandlingen

Kæben og tandkødet heler sammen om implantatet over en periode på 3 måneder, hvorefter der kan sættes en tandkrone eller en tandbro med flere tandkroner på implantatet. Det er også muligt at sætte en hel- eller delprotese på alt efter behov.

Resultatet ser ud som dine naturlige tænder.

Implantater er et godt alternativ til en protese eller en bro, der bliver hæftet fast på nabotænderne, da indsættelse af et implantat ikke kræver behandling af andre tænder.

Pris: fra 8.600 kr.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid til en behandling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 38 87 47 45. Du kan også booke en tid online.

Vi ser frem til at høre fra dig.