Tandimplantat Frederiksberg

Et tandimplantat er en god måde at få smilet tilbage på, da det bruges som erstatning for en eller flere mistede tænder. Implantatet består af en kunstig tandrod, der sættes fast i knoglen. Oven på den kunstige tandrod sættes en krone eller tandbro med flere kroner i porcelæn, så resultatet i mundhulen ser ud som en naturlig tand.

Implantatets kunstige tandrod er fremstillet af titanium, og Hos tandlægerne på Frederiksberg anvender vi udelukkende gennemtestede implantater fra det schweiziske firma Straumann Group. Det skal sikre dig den bedste kvalitet og det flotteste resultat. Titaniumimplantater er de mest anvendte tandimplantater og har vist sig at være meget pålidelige og holdbare over tid, og det er grunden til, at vi anvender netop dem på klinikken. 

Et implantat af titanium har desuden den egenskab, at det kan indgå en forbindelse med levende knoglevæv, således at det vokser sammen med knoglen og derved låses fast.

Et tandimplantat er en fremragende langvarig løsning til at erstatte mistede eller beskadigede tænder. Med den rette pleje og vedligeholdelse kan de holde i mange år og give et smukt og funktionelt smil. Det er vigtigt at følge tandlægens instruktioner og have regelmæssige tandlægebesøg for at sikre, at implantatet forbliver sundt og holdbart.

 
Tandimplantat

Implantatbehandling på Frederiksberg

Inden behandlingen foretager tandlægen en grundig undersøgelse ved at tage røntgenbilleder af tandsættet for at vurdere kæbens tilstand og bestemme det bedste sted at placere implantatet. Når det er gjort, gennemgås de forskellige løsningsforslag med patienten, så vi er enige om, hvad du foretrækker. Vi kigger altid på den enkelte og vurderer, hvilken løsning der er bedst for dig.

Du bliver vejledt i, hvordan indsættelsen af tandimplantatet foregår, og hvordan du skal forholde dig i dagene og ugerne efter operationen. Du vil derfor aldrig være i tvivl om, hvad der skal ske, og hvordan du selv skal forholde dig for at sikre det bedst mulige resultat.

Under selve operationen, der varer ca. 60 min, bliver implantatskruen sat ind i kæben, og herefter instruerer vi grundigt i, hvordan du renholder området omkring det nye implantat, så det heler bedst muligt.

Har du tandlægeskræk, eller er du bare lidt utryg ved at skulle have indopereret et tandimplantat? Så kan du trygt vælge Hos tandlægerne som din tandlæge. Vi har nemlig stor erfaring med tandlægeskræk, og vi har stort fokus på at skabe et rart og behageligt miljø, hvor der er god tid til den enkelte og de behov, du måtte have.

 

Pris: fra 8.600 kr.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid til en behandling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 38 87 47 45. Du kan også booke en tid online.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Efter implantatbehandling

Når implantatet er på plads, vil det tage tid, for at det integrerer sig med kæben – en proces, der kaldes osseointegration. Dette kan tage op til flere måneder, og det er vigtigt at undgå at belaste implantatet i denne periode og ikke mindst opretholde en god mundhygiejne. Vi rådgiver dig selvfølgelig i, hvordan du skal forholde dig i den forbindelse.

Kæben og tandkødet heler sammen om implantatet over en periode på ca. 3 måneder, hvorefter der kan sættes en tandkrone eller en tandbro med flere tandkroner på tandimplantatet. Det er også muligt at sætte en hel- eller delprotese på alt efter behov og ønske.

Resultatet ser ud som dine naturlige tænder. Mange bliver positivt overrasket over resultatet, og hvordan tandimplantatet blender ind med deres øvrige tænder. Det er næsten umuligt at spotte et tandimplantat, når det er veludført.

Implantater er et godt alternativ til en protese eller en bro, der bliver hæftet fast på nabotænderne, da indsættelse af et implantat ikke kræver behandling af andre tænder.

 

Få lavet tandimplantat på Frederiksberg

Når du får lavet et tandimplantat på vores klinik på Frederiksberg, får du ikke alene et flot resultat. Vi kombinerer vores høje faglighed med en empatisk tilgang, og vi tager os altid god tid til at lære både dig og dine tænder at kende. Det tror vi, giver de bedste resultater.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid til en behandling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 38 87 47 45. Du kan også booke en tid online på knappen nedenfor.

Er du ny patient Hos tandlægerne på Frederiksberg? Vi har åbent for tilgang af nye patienter, og vi klarer alt det praktiske med at indhente din journal samt røntgenbilleder fra din nuværende tandlæge. Du kan trygt overlade det til os, og vi lover dig, at du bliver vel modtaget på vores hyggelige klinik.

Vi ser frem til at høre fra dig.