Tandprotese Frederiksberg

Har du mistet én eller flere tænder, kan du få dem erstattet med en protese. En protese kan tilpasses specifikt til dine behov og er designet til at erstatte tabte tænder, hvilket giver dig mulighed for at genoprette et flot smil. Dette kan både være aftagelige tandproteser i form af en delprotese eller en helprotese.

Når du har mistet en eller flere tænder, kan en delprotese være den rette løsning, der kan erstatte det tabte. En delprotese er som en tilpasset puslespilsbrik til din mund. Når delprotesen er på plads, fastgøres den til dine resterende tænder ved hjælp af bøjler. Dette giver stabilitet og forhindrer, at protesen bevæger sig, når du spiser eller taler.

En delprotese kan tilpasses præcist til at erstatte enten en enkelt tand eller flere, og det er netop denne mulighed for individualiseret design, der gør denne form for tandprotese til en attraktiv mulighed. Derudover er delproteser ekstra praktiske, i og med at du kan tage dem ud. Det gør dem lette at rengøre – både selve protesen og dine naturlige tænder. 

Tandimplantat

Helproteser

En helprotese kan erstatte samtlige af dine tænder i munden. Denne nye tandprotese sidder fast via et undertryk mellem slimhinden og protesen. Protesen suger sig fast, når den sættes ind, og kan nemt tages ud, når den skal rengøres eller fjernes for natten.

Helproteser er ikke en “one size fits all”-løsning. En af de største fordele ved helproteser er den individuelle udformning. Hver tandprotese bliver specialdesignet til den specifikke mund, hvilket sikrer en komfortabel følelse, hvor du faktisk ikke vil ænse, at du har tandprotesen i. Vi tager os tid til at foretage nøjagtige målinger og vurderinger for at sikre, at protesen sidder perfekt og ikke forårsager ubehag.

Vores priser på tandproteser

Når først du har besluttet dig for at erstatte manglende tænder med en tandprotese, er vi hos tandlægerne bevidste om, at økonomien spiller en afgørende rolle. Prisen på tandproteser varierer afhængigt af den valgte løsning, der passer bedst til dine behov. Vi opererer med en frapris, der giver dig et klart udgangspunkt.

Pris: fra 2.500 kr.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid til en behandling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 38 87 47 45. Du kan også booke en tid online.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tandproteser – sådan finder vi den rigtige til dig

Selvom en tandprotese kan betragtes som et billigere alternativ til broer og implantater, er det ikke desto mindre en beslutning, der kræver nøje overvejelse. Det handler naturligvis ikke blot om økonomi, men også om dit velvære og langsigtede mundsundhed. Hos tandlægerne sørger vi derfor for, at du altid har alle oplysninger samt vores anbefaling til tandprotese, så du kan træffe valget på et fuldt oplyst grundlag. 

Som en del af vores tilgang til valg af tandprotese vil vi præsentere dig for de forskellige protesemuligheder, og samtidig gør vi meget ud af at forklare fordele og ulemper ved hver enkelt. Dette gør vi, da det er vigtigt for os, at du skal føle dig fuldt ud informeret og tryg, når du træffer denne vigtige beslutning.

Når du kommer ind til en konsultation for valg af tandproteser vil vores erfarne tandlæger lytte til dine ønsker og bekymringer – det gælder naturligvis uanset om du skulle have æstetiske præferencer, budgetbegrænsninger eller sundhedsmæssige overvejelser. Vi er her for at rådgive og vejlede, men vigtigst af alt respektere dine individuelle behov.

Naturlige protesetænder, der ligner dine egne

Måske er en af dine bekymringer, når du overvejer en tandprotese, om andre vil kunne se, at du har erstattet dine tænder. Her kan vi berolige dig ved at fortælle, at vi med den proteseteknologi, der findes i dag, kan skabe en løsning, der er fuldstændig diskret.

Hvis du har dårlige tænder, der skal trækkes ud og erstattes med en protese, kan vores tandlæge tage et aftryk heraf, som kan bruges protesetænderne kan laves, så de passer nøjagtigt til din naturlige tandfarve og form. Har du for eksempel haft tænder med specielle karakteristika som kroner eller en nuance, der adskiller sig fra de andre tænder, kan dette også efterlignes på protesen. Vores mål er at skabe en tandprotese, der genopretter din munds funktion, smilets æstetik og som passer til dig. Resultatet er protesetænder, der er så naturlige, at ingen vil bemærke, at du har fået erstattet dine manglende tænder.