Tandblegning Frederiksberg

En tandblegning er en kosmetisk behandling, hvor tænderne afbleges, så de bliver hvide og ensartede at se på.

Denne behandling kan være en god løsning, hvis tænderne er blevet misfarvede på grund af kaffe, te, tobak, rødvin eller andet, som har farvet tændernes yderste lag (emaljen).

Professionel tandblegning giver de bedste resultater

For at give dig den bedste tandblegning foretager vi først en undersøgelse af dine tænder, så vi ved, om behandlingen vil give det ønskede resultat og for at kunne rådgive bedst muligt.

Selve tandblegningen udføres hjemme hos dig over 4-7 dage ved hjælp af skinner, der fremstilles specielt til dine tænder. Den daglige behandling med skinnerne er afhængig af det ønskede resultat og varierer fra 1 til 4 timer.

Vi instruerer dig grundigt i brugen af skinnerne og blegegel, inden du starter op på behandlingen og besvarer alle dine spørgsmål.

Tandimplantat

Efter tandblegning hos tandlæge

I dagene efter behandlingen er det vigtigt, at du ikke indtager fødevarer, som kan misfarve tænderne – fx rødvin, rødbeder og karry. Blegemidlet trækker vand ud af tænderne, som vil fungere som en svamp overfor farvestoffer i de første dage efter behandlingen.

Dine tænder kan være mere følsomme de første par dage efter tandblegning, og tandkødet kan virke irriteret. Dette er helt normale bivirkninger, som forsvinder i løbet af et par dage.

Pris: 3.500 kr.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid til en behandling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 38 87 47 45. Du kan også booke en tid online.

Vi ser frem til at høre fra dig.