Tandblegning Frederiksberg

En tandblegning er en kosmetisk behandling, hvor tænderne afbleges, så de bliver hvide og ensartede at se på. Denne behandling kan være en god løsning, hvis tænderne er blevet misfarvede på grund af kaffe, te, tobak, rødvin eller andet, som har farvet tændernes yderste lag (emaljen).

Professionel tandblegning giver de bedste resultater

For at give dig den bedste tandblegning foretager vi først en undersøgelse af dine tænder, så vi ved, om behandlingen vil give det ønskede resultat og for at kunne rådgive bedst muligt.

Selve tandblegningen udføres hjemme hos dig selv over 4-7 dage ved hjælp af skinner, der fremstilles specielt til dine tænder – dette er en sikker, skånsom og mild tandblegning, som er let at udføre for alle. Den daglige behandling med skinnerne er afhængig af det ønskede resultat og varierer fra 1 til 4 timer. Vi instruerer dig grundigt i brugen af skinnerne og blegegel, inden du starter op på behandlingen, og besvarer alle dine spørgsmål.

Tandimplantat

Efter tandblegning hos tandlæge

I dagene efter behandlingen er det vigtigt, at du ikke indtager fødevarer, som kan misfarve tænderne – fx rødvin, rødbeder og karry – da blegemidlet trækker vand ud af tænderne, hvorfor de vil fungere som en svamp overfor farvestoffer i de første dage efter behandlingen.

Dine tænder kan være mere følsomme de første par dage efter tandblegning, og tandkødet kan virke irriteret. Dette er helt normale bivirkninger, som forsvinder i løbet af et par dage.

Pris: 3.500 kr.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid til tandblegning på Frederiksberg hos tandlægerne, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 38 87 47 45

Du kan også booke en tid online. Vi ser frem til at høre fra dig.

Er tandblegning skadeligt?

Når du overvejer professionel tandblegning, sidder du meget vel med samme spørgsmål, som vi oplever, at mange har: Er tandblegning skadelig for tænderne? Det enkle svar er nej. 

En korrekt udført tandblegningsbehandling er ikke skadelig. Det er en sikker procedure, når den tilbydes af professionelle som os. Det er vigtigt at forstå, at tandblegningsprocessen involverer virksomme blegemidler, men de bruges omhyggeligt for at bevare dine tænders sundhed.

Alfa og omega for os er at beskytte dine tænder og samtidig bidrage til, at du kan få et flot smil med de fineste ensfarvede tænder. For at opnå dette er det dog nødvendigt, at du følger vores anvisninger til blegning af tænderne derhjemme omhyggeligt. Når det er sagt, er det vigtigt at understrege, at tandblegning ikke bør blive en hyppig vane. Mens en enkelt tandblegningsbehandling ikke udgør en trussel mod dine tænder, bør gentagne behandlinger med kort mellemrum undgås for at bevare tændernes emalje på lang sigt.

Kontakt os, når du overvejer tandblegning

Beslutningen om tandblegning træffes ikke nødvendigvis med det samme som idéen eller ønsket er opstået, og det er normalt at have spørgsmål og overvejelser i forbindelse hermed. Hvis tvivlen fylder og du har bekymringer om, hvordan tandblegning påvirker dine tænder eller andet, er vi her for at afklare alle dine spørgsmål. Vores erfarne tandlæger har håndteret og rådgivet om talrige tilfælde af tandblegning og har den ekspertise, der kræves for at give dig tryghed og viden om hele processen. Vi er her ikke kun for at hjælpe dig med at forny dit smil, men også for at sikre, at du føler dig tryg og velinformeret undervejs.

Du er velkommen til at kontakte os – vi er her for at hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning for dig og dine tænder.