Tandrensning Frederiksberg

En god mundhygiejne kræver tandbørstning og brug af tandtråd. Det er dog vigtigt med jævne mellemrum at få lavet en tandrensning, da det ikke er alle bakterier i munden, du selv kan fjerne ved at børste tænder.

Ved en tandrensning får du fjernet belægninger på dine tænder – og derved sikrer du en god og sund mundhygiejne.

Tandimplantat

Hvorfor er tandrensning nødvendig?

Børstes tænderne ikke helt rene, vil der samle sig skadelige bakterier på tænderne langs tandkødsranden. Disse bakterier kan, hvis de ikke børstes væk, vokse fast på tænderne, hvor der dannes belægninger (plak).

Belægningerne vil vokse til større, skadelige bakteriekolonier, som viser sig langs tandkødsranden allerede efter få timer, og fjernes de ikke, forkalker de og bliver til tandsten. Tandsten har en meget ujævn overflade og giver yderligere god grobund for flere bakterier.

Bakteriebelægninger og tandsten ved tandkødsranden irriterer tandkødet og får det til at hæve og blive mere rødt på grund af begyndende betændelse. Dette er et tegn på tandkødsbetændelse (gingivitis).

Behandlingen af tandkødsbetændelse foregår ved fjernelse af bakteriebelægninger og tandsten. Efter behandlingen vil tandkødet blive sundt igen. 

Pris: fra 219 kr.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid til en behandling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 38 87 47 45. Du kan også booke en tid online.

Vi ser frem til at høre fra dig.