Tandrensning Frederiksberg

En god mundhygiejne kræver tandbørstning og brug af tandtråd. Det er dog vigtigt med jævne mellemrum at få lavet en tandrensning, da det ikke er alle bakterier i munden, du selv kan fjerne ved at børste tænder. 

Ved en tandrensning får du fjernet belægninger på dine tænder – og derved sikrer du en god og sund mundhygiejne.

Tandimplantat

Hvorfor er tandrensning nødvendig?

Børstes tænderne ikke helt rene, vil der samle sig skadelige bakterier på tænderne langs tandkødsranden. Disse bakterier kan, hvis de ikke børstes væk, vokse fast på tænderne, hvor der dannes belægninger, også kendt som plak.

Belægningerne vil vokse til større, skadelige bakteriekolonier, som viser sig langs tandkødsranden allerede efter få timer, og fjernes de ikke, forkalker de og bliver til tandsten. Tandsten har en meget ujævn overflade og giver yderligere god grobund for flere bakterier.

Bakteriebelægninger og tandsten ved tandkødsranden irriterer tandkødet og får det til at hæve og blive mere rødt på grund af begyndende betændelse. Dette er et tegn på tandkødsbetændelse (gingivitis).

Behandlingen af tandkødsbetændelse foregår ved fjernelse af bakteriebelægninger og tandsten. Efter behandlingen vil tandkødet blive sundt igen. 

Pris: fra 219 kr.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid til en behandling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 38 87 47 45. Du kan også booke en tid online.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi anbefaler alle at få foretaget en tandrensning

Selvom du er flittig med tandbørsten og omhyggelig med brugen af tandtråd, kan tandrensning stadigvæk være afgørende for din mundhygiejne. Selv dem, som er meget omhyggelige med tandbørsten, kan opleve, at der dannes tandsten – en hård belægning, som ikke lader sig fjerne med almindelig børstning eller tandtråd. Det er ikke noget at skamme sig over, da dannelsen af tandsten kan variere fra person til person, og det skyldes ofte individuelle faktorer.

For at bevare en optimal mundhygiejne og undgå uønskede konsekvenser som tandkødsbetændelse eller andre tandproblemer, anbefales vi på det kraftigste, at du gennemgår en professionel tandrensning mindst én gang årligt. Tandsten, selv i små mængder, kan skabe et miljø, hvor bakterier trives og skaber betændelse. Så selvom du føler, at du er grundig med din tandbørstning, er tandrensningen afgørende for at sikre en grundig og omfattende rengøring, der når de steder, du måske overser i din daglige rutine.

Derfor er tandrensning ikke kun for dem, der oplever synlige tandproblemer; det er en forebyggende foranstaltning, der hjælper med at undgå potentielle problemer, selv når tandbørste og tandtråd gør et godt stykke arbejde. Tandrensning er din forsikring for at bevare en sund mund.

Tandimplantat

Sådan foregår tandrensning på Frederiksberg

Først og fremmest fjerner vi omhyggeligt tandsten og plak fra dine tænder. Tandsten er disse hårde belægninger, mens plak udgør de blødere belægninger. Begge dele kan være svære at slippe af med ved daglig tandbørstning, og det er her, en tandrensning kommer ind i billedet.

Vi bruger specielle redskaber til at skånsomt fjerne disse belægninger, hvilket “nulstiller” dit tandsæt, så de er det reneste, de kan blive. Derefter går vi over til – ved behov – at polere tænderne med en særlig pasta, der fjerner eventuelle misfarvninger. Under hele processen informerer vi dig løbende om, hvad der foregår, og svarer gerne på eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi kigger også efter tegn på tandkødsproblemer eller parodontose og diskuterer med dig, hvis der er behov for yderligere behandling.

Få en professionel tandrensning i København hos tandlægerne

Når det kommer til tandrensning, handler det ikke kun om dine tænder, men også om dig. Hos tandlægerne er vi helt med på, at tandrensning for nogen ikke bare er en let overstået rutinemæssig rensning af tænderne, men kan være en behandling, som giver anledning til bekymringer. Derfor gør vi meget ud af at skabe en atmosfære, hvor du kan føle dig rolig og i trygge hænder. Vores erfarne team stræber efter at gøre hele oplevelsen så behagelig som muligt, samtidig med at vi gør det, der skal til for at komme i mål med en effektfuld tandrensning. 

Det kan være værd at huske på, at tandrensning ikke blot er en investering i dine tænder, men også kan have meget at sige for din generelle velvære. Hos tandlægerne Frederiksberg ser vi frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med rensning af dine tænder for en god mundhygiejne. Kontakt os i dag eller book en tid her.